ГЕБЕРИТ GIS

ИНСТАЛАЦИОННА СИСТЕМА предлагана от АКва вижън

Аква Вижън Пловдив ВиК услуги

Инсталационна система ГЕБЕРИТ GIS

Когато става въпрос за планиране, реализиране и  изграждане на вик инсталации в банята клиентите очакват свобода в проектирането на пространството, по-бърз срок на изпълнение и икономическа ефективност.

Използвайки перфектно координираните компоненти на инсталационните системи на Geberit GIS, можете да разработите персонализирани и икономични решения за всеки строителен проект.

Цялостни санитарни стени

С помощта на Geberit GIS, поддържащата система, монтажните елементи и конструкцията на системата се превръщат в цялостни санитарни стени и повърхности носещи плочки, само с няколко стъпки. 

ИНСТАЛАЦИОННА СИСТЕМА ГЕБЕРИТ GIS

Монтаж за един ден

Благодарение на технологията на свързване, която не изисква дори и инструменти, един човек може напълно да извърши монтажа самостоятелно.

Geberit GIS инсталационни елементи за всички санитарни уреди

Гамата на Geberit GIS включва елементи за окачени тоалетни и стенни тоалетни Geberit AquaClean,  както и за свързване на устройство за извличане на миризма Geberit DuoFresh. Geberit GIS елементи за кранове и душове, монтирани на стена със стенни канали.

Предлагат се също така и Geberit GIS елементи за умивалници, писоари и бидета, както и монтажни плочи за получаване на подпорни дръжки в бани без бариери.

Лесно сглобяеми санитарни инсталации

Системата за инсталиране на Geberit GIS е разработена за фабрично сглобяване и прави инсталирането на санитарни помещения изключително бързо, лесно и икономично. 

Какво е особеното в това: Тестваната противопожарна и звукоизолация е вече вградена – следователно цялата система е звукоизолирана. 

Geberit GIS може да се използва в нови сгради, както и за модернизации.

Лесен и бърз монтаж

Стъпка 1: Стената на GIS системата Geberit е готова за нула време.

Стъпка 2: Инсталационните елементи са интегрирани и поставени в завършената система на Geberit GIS.

Стъпка 3: Системата на Geberit GIS може да бъде облицована веднага след нейното завършване.